perjantai 25. toukokuuta 2018

Kevätlukumaratonia tiedossa!


Otan varaslähdön Kevätlukumaratoniin jo tänään (toivottavasti en saa kuitenkaan diskausta). Huomenna tulee nimittäin Mestarien liigan finaali, joka on aivan pakko katsoa. Maraton on siis saatava pakettiin hyvissä ajoin ennen sitä.

Maratonkirjoiksi valikoin noin alustavasti tämmöisen kasan:


Saa sitten nähdä päädynkö lukemaan näitä vai jotain ihan muuta. Ajattelin nyt kuitenkin klo 21 startata Naakkamestarilla ja Kaldmaan runokokoelmalla.


26.5. klo 11. Naakkamestari on luettu, Rakkauden aakkoset puolivälissä, sivuja on kertynyt parisataa. Seuraavaksi ajattelin tarttua Kati Närhen mainioon Seitsemäs vieras-sarjakuvaromaaniin, joka päättää Agnesista kertovan trilogian. Suosittelen tätä kirjasarjaa lämpimästi, oivaltavaa ja hauskaa sarjakuvaa!

Klo 15. Luin sitten Seitsemännen vieraan jatkoksi myös Suffragettien Cityn, molemmat olivat oikein loistavia! Sivusaldo menee jossain 570 sivun paikkeilla!


Klo 15.45. Käteni osui Terhi Rannelan Kesyt kaipaavat, villit lentävät-kirjaan. Rannela tarjoilee pieniä vignettejä matkoiltaan, joita on oikein hauska lukea.

Klo 20.35. Nyt alkaa kisakatsomon pystytys! Sain luettua 5 kirjaa ja 785 sivua, tosi hyvä saldo. Seuraavaa maratonia odotellessa!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratonin viimeisille tunneille! Minä maratonasin eilisen päivän ja tämän aamun, samasta syystä. Peli pitää nähdä, rakasti kirjoja miten paljon hyvänsä 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri! (Liverpool!) :D Kiitos paljon tsempeistä, toistaiseksi tämä maraton on sujunut paremmin kuin mikään edellisistä.

   Poista
 2. Kiitos kun osallistuit! Mahtavasti ehdit lukemaan ennen pelin alkua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...